Telefoon beantwoorden tijdens de behandeling?

Lastige vraag. Als u als patiënt belt is het prettiger om direct met uw fysiotherapeut te kunnen spreken. Dan kunt u uw vragen stellen, afspraken maken / wijzigen, etc.

Dit is een nadeel voor degene die op dat moment behandeld wordt. Als het druk is kan tijdens een afspraak de telefoon 3-4 keer overgaan. Elke keer wordt de behandeling onderbroken. “De therapeut is vaker aan het bellen dan mij aan het behandelen”. Terechte klacht.

Gekozen is voor een telefoondienst. U wordt te woord gestaan door een medewerker van Call Care. Zij doen niet aan online marketing. De opdrachtgevers komen uit de zorg, advocatuur en makelaardij.

Na 18.00 uur en in het weekend kunt u de voicemail inspreken. Deze wordt vrijwel direct afgeluisterd. Indien nodig wordt u teruggebeld.

Tijdens de behandeling worden alleen belangrijke telefoontjes beantwoord. Bijvoorbeeld als een arts of collega belt. Voor een vraag over uw gezondheid, de therapie, de kosten, of bij spoed kunt u vragen of Call Care u doorverbind. Deze wordt ook aangenomen. Duurt het gesprek te lang, dan wordt u terug gebeld.

In 95% van de tijd is Call Care goed bereikbaar. Soms zijn er problemen. Zie Telefonische bereikbaarheid een probleem voor de mogelijke oorzaken.